TADECO Consulting este un nume important pe piaţa românească de consultanţă şi inginerie în domeniul infrastructurii de mediu.

TADECO Consulting s-a dezvoltat constant de-a lungul anilor, şi a ajuns astăzi o companie care derulează contracte de asistenţă tehnică în valoare de zeci de milioane de Euro. Personalul TADECO a crescut şi el, transformându-se dintr-un mic grup de tineri entuziaşti, într-o echipă puternică şi calificată de ingineri, economişti şi consultanţi cu experienţă în diverse domenii de specialitate.

Serviciile de consultanţă şi inginerie oferite de TADECO Consulting vizează o varietate de sectoare de activitate

De asemenea, în toate aceste sectoare, compania asigură servicii de:

  • conştientizare a publicului;
  • întărirea capacităţii profesionale;
  • consolidare instituţională.

Portofoliul de clienţi, în continuă creștere, a companiei este format din autorităţi guvernamentale naţionale, autorităţi ale administraţiei regionale şi locale, companii de utilităţi publice, precum şi companii private.

De la bun început, TADECO Consulting şi-a propus să ofere clienţilor săi consultanţă specializată de înaltă calificare în domeniul ingineriei de mediu, de-a lungul timpului reuşind să contribuie substanţial la implementarea cu succes a mai multor proiecte majore cu finanţare europeană, prin intermediul cărora au fost realizate investiţii în valoare de sute de milioane de Euro în infrastructura de apă / apă uzată şi de gestionare a deşeurilor.

TADECO Consulting are implementate sisteme de management al calităţii, al mediului, precum şi de sănătate şi securitate în muncă, deţinând certificări conform standardelor:

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 27001:2013
  • OHSAS 18001:2007

FILOSOFIA TADECO

Respectul reciproc și corectitudinea în relațiile noastre cu partenerii noștri de afaceri reprezintă fundamentul culturii companiei noastre. Prin sistemul nostru de management al conformității (CMS), implementăm în cadrul companiei noastre măsuri adecvate pentru a respecta legislația românească, europeană și internațională, angajamentele voluntare și liniile directoare interne.

În opinia noastră, comportamentul în conformitate cu aceste prevederi este o bază vitală pentru protejarea pe termen lung a modelului nostru de afaceri.